::::: .•° Forrumclub Forumlarin 1 Numarası °•. :::::
<font color="red">Hoşgeldin Ziyareyçi Forumumuzdan Yararlana Bilmek İçin Üye Olmalısınız - Bu Senin 1dk'nı Alır</font>
<font color="red">Hoşgeldin Ziyareyçi Forumumuzdan Yararlana Bilmek İçin Üye Olmalısınız - Bu Senin 1dk'nı Alır</font>
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

AGAMA WEB BUTTONS [ Button yapma programi full]

YazarMesaj
Cry
Yöneticiler
Yöneticiler
Cry

İlgi-Alanları : Pc-İnternet-

AGAMA WEB BUTTONS [ Button yapma programi full] Empty
MesajKonu: AGAMA WEB BUTTONS [ Button yapma programi full]   AGAMA WEB BUTTONS [ Button yapma programi full] Icon_minitimePaz Nis. 26, 2009 2:24 pm

AGAMA WEB BUTTONS [ Button yapma programi full] Myscreenshot27mx2

ANLATIM:

Bu yazilim ile web sayfalariniz için profesyonel kalitede 2 veya 3 boyutlu, cam, metalik, plastik ve XP stilinde, animasyonlu veya animasyonsuz, rengarenk ve çesitli butonlar yapabilirsiniz. InnDireceginiz kurulum dosyasinin içinde beraber kurulan 70 paket halinde toplam 700 buton sablonu mevcuttur. Olusturdugunuz butonlari GIF, PNG, JPG, BMP türlerinde bilgisayariniza kaydedebilirsiniz. Olusturdugunuz animasyonlu butonlara çesitli html ve javascript kodlari ve efektleri ekleyerek web sitelerinize menü bile yapabilirsiniz...
Tabiki tek websitesi icin menü degil radyo ekrani icin buttonlar da yapa bilirsiniz...

2 örnek :
AGAMA WEB BUTTONS [ Button yapma programi full] Amenubutton1xo1AGAMA WEB BUTTONS [ Button yapma programi full] Amenubutton21lk0

Programmi denedim ve süresis full sürüm wink.gif" border="0" alt=""/> Beni Oku!! dosyasini acin anlatim icinde
indirmek icin
TIKLA INDIR

AGAMA WEB BUTTONS [ Button yapma programi full]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Youtube Muzik İndirme Full
» 165 Adet Full Portable Program 2009,